PRETURI

Meniurile sunt cu titlu informativ si se pot schimba in functie de sezon.
De aceea va rugam sa confirmati cu noi produsele inainte de a face o comanda.
Va multumim!

Info Nutritionale & Alergeni

Comenzi online

Cea mai simpla si utilizata metoda este sa ne scrieti direct pe pagina de Facebook. Astfel ne puteti arata usor torturile care v-au placut sau de la care doriti sa ne inspiram pentru comanda. De asemenea, ne puteti scrie pe email, la adresa: office@bakings.ro sau puteti folosi formularul de comanda de aici.

Comenzile online:

Pentru torturi, comenzile trebuie plasate cu cel putin 4-5 zile inainte de data in care doriti sa ridicati produsul. Procesul de productie si cel de personalizare se intind pe mai multe zile, motiv pentru care nu putem onora comenzi de ultim moment.
Pentru torturi de nunta sau botez (care depasesc 6 kg = 40 de persoane), candy bars sau evenimente / campanii corporate, va rugam sa ne scrieti cu cel putin 10-14 zile inainte de eveniment. Aceste comenzi necesita mai mult timp de planificare si consultare cu dumneavoastra si dorim, de asemenea, sa evitam situatiile neplacute in care nu putem prelua comanda din cauza perioadelor foarte aglomerate.
Comenzile se pot achita cash sau cu cardul la momentul ridicarii / livrarii comenzii ori prin transfer bancar (pana la data ridicarii / livrarii; cu furnizarea datelor din buletin pentru emiterea facturii fiscale obligatorii). Persoanele juridice pot achita comenzile prin ordin de plata.
In functie de numarul de comenzi din ziua respectiva, putem asigura livrarea produselor in Bucuresti, contra cost (stabilit in functie de distanta). Pentru detalii despre costuri si confirmarea faptului ca putem livra, va rugam sa ne scrieti pe adresa office@bakings.ro sau sa ne sunati la numarul: +40.744.642.929.
Comenzile de candy bar si torturi de nunta beneficiaza de transport frigorific gratuit in Bucuresti.

Formular de comanda