Cozonacul este o poveste de dragoste cu nabadai pentru noi: pe cat de mult ne place sa-I mancam, pe atat ne-am temut de a-l face. Insa ne-am luat inima in dinti, am incercat multe, multe retete si pana la urma am ajuns la reteta noastra, o reteta de cozonac pufos, cu multa crema de cacao cu nuci, fructe confiate imbibate in alcool si putin rahat. E departe de a fi un simplu cozonac si e pur si simplu delicios. Iar daca am putea sa punem la pachet si putin din mireasma ce iese din cuptoare, ne-am declara cei mai fericiti din lume.
Momentan, cozonacii fac parte din gama de produse sezoniere, adica ii coacem doar de cateva ori pe an: de Craciun, de Paste si atunci cand se mai ivesc ocazii potrivite. Va recomandam sa ne panditi paginile de Facebook (hyperlink) si Instagram (hyperlink) in preajma sarbatorilor pentru detaliile referitoare la cantitate si pret si pentru a va rezerva pufosul.