Istoric Bakings

Torturi, bezele, tarte, cheesecake-uri, cakepops, culori, arome, ciocolata. Muulta ciocolata. Fericire.

Bakings nu este doar despre dulciuri.

Sunt Cezar Stanislau si, din iunie 2015, cu asta ma ocup. Creez momente de fericire prin dulciurile pe care le fac.  Am inceput prin a gati din pasiune, pentru familie si prieteni, iar  ceea ce m-a determinat sa fac aceasta alegere a fost zambetul de pe fata celor care imi gustau prajiturile. Am experimentat mereu din placere, fiecare aniversare a prietenilor era un prilej de a incerca inca un dulce bun in bucatarie. Cu timpul, cererile au inceput sa fie din ce in ce mai multe, iar la un moment dat am inceput sa primesc comenzi aproape zilnic.

Impreuna cu amicul meu din copilarie, Radu, am hotarat sa deschidem un mic laborator in care  sa facem ceva diferit de ceea ce ofera acum piata. Gustul, stilul, decorul si faptul ca nu folosim deloc pasta de zahar ne face sa fim unici in domeniul nostru.

Mai multe detalii despre noi puteti gasi la rubrica  Blog/interviuri.

 

Misiune

Aromele Bakings s-au nascut in bucataria de acasa, cu miros de unt si degete murdare de bezea. Ingredintele noastre sunt accesibile oricui si provin din supermarketuri, nu din galeti si saci cu prafuri. Stim ca ingredientele de foarte buna calitate sunt deviza oricarei cofetarii, insa pentru noi ele reprezinta mai mult de atat. Sunt baza produselor noastre, a prospetimii lor si a gustului unic Bakings.

“Unique Cakes” este motto-ul nostru. Dintre sutele de torturi facute pana acum nu exista doua identice. In fiecare tort se regasesc preferintele clientului si pasiunile lui, impletite cu creativitatea noastra. Cel mai adesea stilul nostru este influentat de cofetaria Americana, in special in privinta decorurilor, insa factorii cei mai importanti sunt intotdeauna dorintele clientului. 

Laboratorul BAKINGS

Echipa

In momentul de fata echipa noastra este formata din trei oameni buni la toate.

Catalina

Catalina, in grija careia se afla coptul blaturilor si dichisitul cremelor, profesoara in buttercream, Executive PR si Marketing Director.

Cezar

Cezar, responsabil cu spalatul vaselor si curatenie, expert in tot ce inseamna décor al torturilor imblanzitor de bezele si Social Media Manager de serviciu.  

Radu

Radu, cel cu care vorbiti pe chat si pe mail, mereu serios, agent de vanzari, sofer de incredere pentru dulciurile noastre mai fragile, Director economic, Director aprovizionare si supervisor la curatenie. 

Blog

Torturi, bezele, tarte, cheesecake-uri, cakepops, culori, arome, ciocolata. Muulta ciocolata. Fericire.

Candy Bar Nunta

Acesta a fost primul candybar Bakings pentru nunta unei bune prietene. N-am avut asa emotii in viata mea, probabil [...]

Candy Bar Booking

Candy bar organizat pentru prietenii nostri de la Booking.com la Funky Lounge Herastrau. Ca si produse am pregatit mini-cheesecake-uri, bezele, [...]

Candy Bar Elefant

Acest candy bar de vara a fost organizat pentru un botez restrans la care am folosit diferite deserturi pe baza [...]

Candy Bar Pescarus

Candy bar-urile de vara ne-au permis sa fim cei mai jucausi cu gama de produse, datorita fructelor de sezon care [...]

Candy Bar Minioni

Pe cat de jucausele temele pentru candy bar-uri, pe atat de interesante si rezultatele finale. Cu o tema precum mult [...]

Candy Bar Aristocrat

Candy bar organizat cu ocazia unei nunti cu tema padurile fermecate. Ca si produse am facut cupcakes de morcov cu [...]