Candy bar-urile de vara ne-au permis sa fim cei mai jucausi cu gama de produse, datorita fructelor de sezon care aproape ca fac toata munca pentru noi. Totusi, petrecerile estivale ne-au ridicat si cele mai mari provocari de pana acum, iar candy bar-ul de mai jos este un exemplu foarte bun. A fost primul nostru experiment cu limonada si platouri cu fructe proaspete, provocare pe care am acceptat-o increzatori, dar de care ne-am indoit putin cand ne-am vazut in fata unui munte de lamai.
Cu puterile ramase dupa storsul lamailor, am amestecat jumatate din limonada cu frunze proaspete de menta, iar cealalta jumatate piure de zmeura. Urmatorii la rand au fost pepenii galbeni si rosii pentru platourile cu fructe.
Ultima provocare a venit chiar la fata locului, caci numarul mare de produse a insemnat cateva runde de refill a candy bar-ului, astfel incat mini deserturile sa fie mereu fresh, iar masuta cu dulciuri niciodata goala.