Torturi personalizate – tema galaxie

Torturi personalizate – tema galaxie

Un tort asimetric de morcov si crema de branza cu tema galaxie/univers/gauri negre, decorat doar cu buttercream. Greutatea aproximativa de 5,5Kg

Torturile noastre se evidentiaza prin:

  • Compozitii surprinzatoare prin aroma si calitate
  • Faptul ca nu sunt acoperite cu pasta de zahar, necomestibila in cele mai multe cazuri, ci cu o usoara crema de unt pe baza de swiss meringue
  • Decorul complet comestibil, realizat cu ciocolata curgatoare, bezele colorate, dulciuri si hartie comestibila

 

Cum se pot personaliza produsele?

Cel mai important lucru de precizat este ca nu lucram cu pasta de zahar. Aceasta inseamna ca torturile noastre sunt comestibile in intregime, fiind acoperite cu o crema usoara si gustoasa, dar si ca nu folosim figurine din pasta de zahar (decat in cazuri exceptionale).

Realizam decorul din crema de unt cu care acoperim torturile (buttercream), ce ne permite sa fim creativi in utilizarea culorilor, peste care ne jucam cu o ciocolata curgatoare, care ne ofera aceeasi versatilitate in materie de culoare. Aceste doua elemente distinctive sunt completate de bezelele noastre crocante si gumate in acelasi timp, de fasii de ciocolata,  de o gama larga de dulciuri si flori ce ne ajuta sa facem fiecare tort unic.

Pentru a personaliza torturile si restul produselor Bakings cu temele cerute, folosim de asemenea hartie si cerneala comestibile, pentru a printa elemente decorative incredibil de variante: logo-uri, fluturi colorati, personaje de poveste, din desene animate sau din filme / cartile preferate, declaratii de dragoste, scheme arhitecturale pentru case, fructe sau legume, instrumente muzicale sau medicale si sau orice alte imagini cerute de client.

Nu am intalnit inca o tema pe care sa nu o putem reda pe dulciurile noastre, in stilul caracteristic Bakings.