Vestitorul primaverii, martisorul Bakings

Vestitorul primaverii, martisorul Bakings

Intr-un an cu multe necunoscute, noi indraznim sa speram si sa visam la sarbatori si traditii.. normale. La un martisor cu multe snururi alb-rosii si fete zambitoare, care sa dea startul primaverii.

Si tocmai pentru ca suntem optimisti, am pregatit si anul acesta o colectie de martisoare dulci, numai bune de daruit apropiatilor si familiei.

Biscuitii cu unt sunt mereu primii pe lista cand e vorba despre martisoare. Printul comestibil cu model traditional, pe care toata lumea l-a indragit de la prima sa aparitie in 2017, se intoarce si anul acesta, intr-o noua forma, cu model inspirat din zona Banatului.

Pentru diversitate, de data aceasta am creat si un biscuit fara print comestibil, scufundat insa in ciocolata alba si ornat cu zmeura liofilizata si coaja de lamaie. Culorile martisorului sunt date de ciocolata alba si zmeura liofizilata, iar coaja de lamaie asigura o nota de prospetime. Fiecare biscuit este ambalat individual, legat cu snur alb-rosu si are o mica eticheta de martisor.

Si pentru ca biscuitii nu sunt totusi singurele vedete ale martisorului, cakepops alb-rosii se intorc si ei (pentru al cincilea an la rand). Sunt pur si simplu adorati de cei mici, asa ca nu avem cum sa ii trecem cu vederea. Blat de ciocolata si ciocolata alba in forma de bila, dat prin ciocolata alba si sprinkles alb-rosii, iar fiecare cakepop ambalat cu snur de martisor.

Meniul nostru de martisor de anul acesta este incheiat de pungutele cu bezele. Facute dupa asemanarea snurului, avem o bezea alba si una rosie, ambalate cu snur si eticheta de sarbatoare.

Am vrut sa avem diversitate in arome, texturi si forme si credem ca am reusit sa cream cate un martisor pentru fiecare gust.

Pentru comenzi si detalii, ne gasiti la numarul de telefon 0744642929 sau la adresa de email office@bakings.ro, iar listele de comenzi sunt deja deschise.