Decor nou pentru torturile BaKings

Decor nou pentru torturile BaKings

Suntem tare, tare bucurosi sa va prezentam un nou stil de decor Bakings: torturi imbracate in print comestibil!
Pe scurt, asta inseamna ca putem printa si imbraca torturile noastre in aproape orice fel de print de pe internet sau trimis de voi, cat timp rezolutia sa este una buna. Buline, patratele, flori tropicale, linii abstracte, motive traditionale, nici noi nu stim pe care am vrea sa le incercam mai intai.

In plus, torturile noastre pot fi imbracate complet in print comestibil, fie ca au un singur nivel, doua sau trei, sau doar partial. Sa spunem ca avem un tort pe trei etaje, acesta poate avea doar unul sau doua etaje imbracate in print sau il putem acoperi complet. Si putem folosi modele diferite pentru etajele acoperite. Combinatiile si posibilitatile sunt infinite si nu va puteti imagina entuziasmul nostru.

Putem aplica acest decor pe orice compozitie de tort din meniul nostru (singurul care face exceptie este tortul vegan / de post), insa exista si un cost suplimentar fata de cel standard, per cantitatea comandata. Acest cost suplimentar se calculeaza in functie de dimensiunile tortului sau ale partilor imbracate in print si este motivat de materia prima folosita pentru print (o foaie comestibila speciala) si de migala de care este nevoie pentru a printa, masura, decupa, aseza si potrivi printul astfel incat sa arate impecabil.

Torturile noastre sunt intotdeauna decorate cu multa atentie la detalii, insa acest stil de decor necesita mult mai mult timp pentru a fi executat perfect, iar rezultatul sa fie fara cusur.
Acestea fiind spuse, va lasam cateva exemple facute pana acum si abia asteptam sa vedem care vor fi urmatoarele printuri comandate.