Marturii pentru cumetrii

Marturii pentru cumetrii

Daca urmeaza sa va casatoriti sau planificati un botez, probabil ca aveti deja o lista (lunga) de lucruri care trebuie bifate. Ati trecut oare si marturiile pe ea?

Stim, sunt micute si tindem sa le trecem cu vederea usor, insa aceste mici daruri pentru invitati au farmecul lor aparte. Nu se cunoaste originea exacta a obiceiului de a oferi un mic dar invitatilor, in semn de multumire pentru ca ne sunt alaturi in momente atat de speciale, insa se spune ca ar fi pornit din Franta. Aici, mici bomboniere erau umplute cu dulciuri pentru oaspeti. Un obicei chiar frumos, pe care noi ne-am propus sa-l ducem mai departe cu ajutorul marturiilor noastre dulci.

Am schitat o mica gama de marturii delicioase pentru nunti, botezuri (si orice alta ocazie in care vreti sa le multumiti invitatilor pentru prezenta), iar aceasta cuprinde gustosii macarons, bezelutele noastre micute si dragute, praline cu crema de sampanie (doar e sarbatoare, nu?), biscuiti cu unt (cu portocala, vanilie sau rozmarin, personalizati sau simpli), cakepops colorati si bezele mai maricele, cu nuca sau cacao, delicate si minuate la gust.

Fiecare cadou dulce este ambalat in punguta transparenta, legat frumos cu panglica si are o eticheta numai buna pentru un mesaj de multumire sau pentru a nota ocazia sau ziua. Dulciurile vor fi devorate rapid, insa eticheta va ramane o amintire simpatica pentru oaspeti.

Partea cea mai buna este ca aceste cadouase sunt complet personalizabile. Culoarea dulciurilor (acolo unde se poate, la macarons de exemplu), culoarea panglicii (ce poate fi inlocuita si cu sfoara rustica) si eticheta sunt complet la alegerea voastra, a clientilor.

Daca v-au facut cu ochiul aceste marturii dragalase, ne puteti scrie un email pe adresa office@bakings.ro ca sa discutam detaliile si sa va trimitem o oferta de pret.

Mult spor la planificat si nu uitati de marturii!