Tort de nunta semi-naked, cu plante naturale

Tort de nunta semi-naked, cu plante naturale

Se intampla mai rar, intr-adevar, sa renuntam sa paleta noastra de culori si la drip-ul de ciocolata care ne-a consacrat, insa suntem mai mult decat bucurosi sa cream torturi simple, care sa atraga privirile prin naturaletea lor.

Tortul de nunta semi-naked a fost prima noastra sugestie cand ni s-a prezentat tema intregii nunti, rustic chic, cu accente naturale, multe flori in culori pastelate si inca si mai multe plante verzi, crengute si frunze decorative. Blaturile de morcov si straturile de crema de branza si capsune proaspete au fost imbracate intr-un strat subtire de buttercream alb, cat sa se intrevada feliile pufoase de blat, dand o nota foarte naturala intregului tort.

Pentru decor am folosit plante suculente si o varietate de crengute si Frunze verzi, care au adus prospetime si culoare si au integrat prefect tortul in tematica nuntii.

Ne-am bucurat sa construim intregul tort de nunta din blat si crema, fara butaforie. Acesta a cantarit in final 12 kg, fiind potrivit unei nunti cu aproximativ 120 de invitati.